Rezervacija

Rojstnodnevne zabave izvajamo za otroke od 7+ let. Cenik velja za skupino do 12 otrok. Za vsakega dodatnega otroka (do maksimalnega števila 15 otrok) je doplačilo 5 EUR.

Rezervacija je potrjena šele po predhodnem dogovoru. Za več informacij nas pokličite: 040 625 771 (Tjaša) ali pošljite sporočilo: tjassa.zorko@gmail.com

Ponujamo vam tudi že izdelana brezplačna vabila, ki jih po dogovoru prevzamete v Arkademiji ali vam jih pošljemo.

Običajno rezerviramo termine med vikendom: med 10. in 14. uro ter popoldne ob 16. uri. Možno je rezervirati tudi popoldanske termine med tednom oz. med prazniki in počitnicami.
Na zabavi je prisoten animator, ki vodi in usmerja program.

V ceno ni vključena hrana (torta, pizza, prigrizki…) in pijača. Ob prihodu jo od vas prevzamemo in razdelimo udeležencem. Zaradi športnih aktivnosti, ki jih izvajamo, je priporočljivo da se dostavi predvsem dovolj pijače.

Izvajamo tudi fotografiranje s torto. Fotografijo prejmete na vaš posredovan kontakt (E-mail, Viber, SMS,…).

Udeleženci zabave naj imajo s seboj čiste športne copate. Glede na to, da pri nas ne gre za klasično otroško igralnico oz. telovadnico, prosimo da svoje otroke pripravite na to, da v Arkademiji ni prostega lovljenja ali iger z žogo…

CENIK:
2h – 99,00 EUR
3h – 139,00 EUR

VESELIMO SE VAŠEGA POVPRAŠEVANJA!


NOVO v SEZONI 2023/24!

VR60 paket vsebuje 1 uro večigralske VR izkušnje. Namenjena je manjšim skupinam, od 4 do 8 igralcev, starosti + 9 let, ki se želijo pobliže spoznati z navidezno resničnostjo in se pomeriti v različnih zabavnih izzivih z virtualnimi očali.

VR60 paket izvajamo vsak dan med 18.00 in 20.00 (potrebna je predhodna rezervacija). CENA: 89 EUR