O nas

V rekreacijskem parku ARKADEMIJA sledimo najnovejšemu ‘exergaming’ trendu v fitnes industriji. Športno vadbo smo združili z zabavnim igranjem video iger in dobili zmagovalno kombinacijo > aktivno igranje video iger!

0+

Rojstnodnevnih zabav

Zavedamo se, da otroci veliko preveč časa namenijo posedanju doma za računalniki. Zato smo pripravili časovno odmerjen, zabaven program aktivnega preživljanja prostega časa, kjer se otroci med igranjem video iger dejansko tudi družijo. Glede na to, da pri nas ne gre za klasično otroško igralnico oz. telovadnico, prosimo da svoje otroke pripravite na to, da v Arkademiji ni prostega lovljenja ali iger z žogo…

IDEALNO ZA:

  • sodobno, športno obarvano praznovanje rojstnega dne,
  • družine, ki iščejo zdrav, varen in zabaven način rekreiranja,
  • navdušence nad video igrami,
  • zagrizene kolesarje, ki bi se radi pomerili tudi na virtualnih stezah,
  • in vse, ki ste naveličani klasične vadbe in iščete nekaj več!

Lokacija:
ARKADEMIJA, Cesta M.Tita 45, Jesenice
Center II, podhod med banko in trgovino Mercator

Všečkajte nas na Facebooku… hvala.

CENIK:
2h > 99,00 EUR
3h > 139,00 EUR

Prostor je namenjen praznovanju do 11 otrok + slavljenec, starosti od 7 let naprej. Za vsakega dodatnega otroka (do maksimalnega števila 15 otrok) je doplačilo 5 EUR.

V programu je tudi skupinsko slikanje s torto (opcija; dostavite sami). Starši ste med zabavo prosti, da si najdete čas zase. Ko boste prišli po svoje otroke, boste videli kako bodo zadovoljni in prijetno utrujeni. Takoj ob koncu praznovanja na vaš elektronski naslov prejmete skupinsko fotografijo v spomin na nepozabno zabavo.

Termin zabave je po dogovoru. Običajno rezerviramo termine med vikendom: med 10. in 14. uro ter popoldne ob 16. uri. Možno je rezervirati tudi popoldanske termine med tednom oz. med prazniki in počitnicami.
Na zabavi je prisoten animator, ki vodi in usmerja program.

DOBRODOŠLI V SVET SODOBNE ŠPORTNE ZABAVE

Za več informacij nas pokličite: 040 625 771 ali pošljite sporočilo: tjassa.zorko@gmail.com


NOVO > VR60 paket
= 89,00 EUR

V Sloveniji je že nekaj malega ponudnikov virtualne zabave (npr. WOOP v Ljubljani). Vendar gre za časovno kratko (petminutno!) in drago izkušnjo. Zato smo v Arkademiji pripravili nov, kar 60 minutni večigralski VR paket!

Namenjen je manjšim skupinam, od 4 do 8 igralcev, starosti +9 let, ki se želijo pobliže spoznati z navidezno resničnostjo in se pomeriti v različnih zabavnih izzivih z virtualnimi očali (Oculus Quest). Na voljo so vam sobe pobega, teniško igrišče, boksarska arena, plesni oder, strelski poligon …

VR60 paket izvajamo vsak dan med 18.00 in 20.00 (potrebna je predhodna rezervacija).